WAWE (World Association for Working Equitation) magyarországi Hivatalos PartnereMAGYARORSZÁGI HIVATALOS PARTNERE  TÁMOGASS MINKET ADÓD 1 %-ával

Ismét Working Equitation edzőtábor

Az idei év első Working Equitation edzőtáborát április utolsó hétvégéjén rendezzük meg Százhalombattán, a Mokány Lovasklubban, akadály pálya vizsgával egybekötve.

Időpont: 2021. április 30. - május 2.
Helyszín: Mokány Lovasklub Százhalombatta, Álmos utca
Edzők: Kappel Edit
Edzések: naponta 9.00 és 17.00 óra között

Akadály pálya vizsga lehetőség: május 2.-án (igény szerint)

01 reitanlage el rocio chiemsee working equitation versenyA három napos edzőtábor segít újra belerázódni a WE Munkalovaglás szabályrendszerébe, hasznos tanácsokat adunk a gyakorlatok helyes és pontos elvégzéséhez továbbá az akadályok meglovaglásához. Szeretnénk támogatást nyújtani mindazoknak, akik fontolgatják a versenyeken való indulást vagy csak szeretnék a mindennapi lovaglásukat színesebbé tenni, egy-két kézzelfogható gyakorlattal.

Az edzőtábor most a ló és lovasa bizalmának erősítését helyezi a fókuszba.

A résztvevők akár egy napra is csatlakozhatnak a programhoz, de előnyben részesítjük a 3 napra jelentkezőket. Mindenkit szeretettel látunk, akár lóval érkezik, mint résztvevő, akár érdeklődő lovasként vagy nézőként csatlakozik az eseményhez.

A jelentkezéseket az email címre küldjétek, megadva elérhetőségeiteket és azt is jelezzétek, hogy mely napokon tudtok részt venni az edzőtábor programján. Minden jelentkezőt válaszlevélben értesítünk, az egyéb fontos információkat is megadva.

Ha kérdésetek lenne, keressétek Editet a (20) 480 1449 mobil számon.

Természetesen a COVID járvány helyzet és a herpesz vírus fertőzés terjedése módosíthatja a terveinket, akár a halasztás akár a lemondás irányába, de erről mindenkit időben tájékoztatunk majd.
Az edzőtábor és a versenyek alkalmával az egyesület és a rendező lovarda minden alkalommal a legmagasabb egészségügyi és állatorvosi szabályok betartásával óvja a lovak és lovasok egészségét. 
Az élet nem áll le, csak átalakul, és mi alkalmazkodunk, legjobb tudásunk szerint.

Várjuk jelentkezésedet és érdeklődésedet!

Üdvözlettel: Working Equitation Hungary egyesület csapata

A sportág
Az akadályok listája
Letölthető dokumentumok
Események versenyek
We edzők
We Facebook oldalunk

Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekrőlérdekes képekről és videókról, csatlakozz facebook oldalunkhoz is! itt