WAWE (World Association for Working Equitation) magyarországi Hivatalos PartnereMAGYARORSZÁGI HIVATALOS PARTNERE  TÁMOGASS MINKET ADÓD 1 %-ával

Working Equitation verseny június végén

2021. ELSŐ VERSENYÉRŐL

Ezt az évet eléggé megtépázta a vírusjárvány, de örömmel adjuk hírül, hogy idei első, kétnapos versenyünket Sarlóspusztán, a Club Hotel konferencia- és szabadidő központban szervezzük meg 2021.06.26-án és 27-én.

Új helyszínünk igazán otthonos, barátságos, jó hangulatú és professzionálisan kialakított lovas részleggel rendelkezik. A sarlóspusztai lovardában, a versenyt minden igényében tökéletesen kiszolgáló lovas központot ismertünk meg.Már nagyon várjuk a rendezvényeket, ahol végre igazi emberekkel találkozhatunk, közösségi élményekben vehetünk részt. Mivel vélhetően volt időnk a lovainkkal fejlődni, gyakorolni, így az edzőtáborban vagy a versenyen szorosabb mezőnyre is fel vagyunk készülve. Ezek azért olyan tények, amelyeknek igazán tudunk örülni!

A jelentkezéssel kapcsolatban a további részleteket, jelentkezési lapot hamarosan megosztjuk honlapunkon és facebook oldalunkon, de addig is, ha bármilyen kérdésed, kérésed van, szeretettel várjuk azt az e-mail címen.

További részletek: Versenykiírás és nevezési lap itt található.

A sportág
Az akadályok listája
Letölthető dokumentumok
Események versenyek
We edzők
We Facebook oldalunk

Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekrőlérdekes képekről és videókról, csatlakozz facebook oldalunkhoz is! itt