WAWE (World Association for Working Equitation) magyarországi Hivatalos PartnereMAGYARORSZÁGI HIVATALOS PARTNERE  TÁMOGASS MINKET ADÓD 1 %-ával

Egy levegővel a versenypályán

A májusi gyermek versenyen Magyar Réka Eliza és Dáma először vettek részt Working Equitation megmérettetésen, erről az alábbiakban számol be.

Egy levegővel a versenypályán - Magyar Réka Eliza és DámaÉletem első versenye előtt Horváth Krisztina, az edzőnk sok jó tanáccsal látott el a félkészülés alatt. A verseny előtt minden nap edzettünk, sorra vettük az összes akadályt. Főképp tapasztalat szerzés miatt szerettem volna eljutni erre a versenyre. A lovam már jól ismerte szerencsére az akadályokat, hiszen a tulajdonosával Horváth-Hanol Zsuzsannával már résztvevői voltak korábban munkalovas versenyeknek, így Dámának már volt tapasztalta, ami bizony időnként nagy segítség tud lenni.

A díjlovaglás alatt rettenetesen izgultam, bár sokan mondták, hogy nem kellene, de valahogy nem igazán sikerült lazítani. Jobban hasonlítottam egy víz alatti mélybúvárra, aki egy levegővel próbálta lelovagolni a programot, mint egy lovas versenyzője. Az akadálypálya meglepően jól sikerült, sokkal jobban is éreztem magam a pályán és a lovam is jobban tudott rám figyelni.

Egy levegővel a versenypályán - Magyar Réka Eliza és DámaVégül hetedik helyezéssel és egy szalaggal sikerült lezárnom ezt napot, aminek nagyon örültem mivel már régóta bakancslistás volt egy díjszalag. Maga a helyszín nagyon szép volt, a verseny végén már igazán jól éreztem magam és a hangulat is bármerre mentem, mindenhol kedves mosolygó emberek vettek körül.

Már alig várom a következő, augusztus végi versenyt!

Magyar Réka Eliza és Dáma

A sportág
Az akadályok listája
Letölthető dokumentumok
Események versenyek
We edzők
We Facebook oldalunk

Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekrőlérdekes képekről és videókról, csatlakozz facebook oldalunkhoz is! itt