WAWE (World Association for Working Equitation) magyarországi Hivatalos PartnereMAGYARORSZÁGI HIVATALOS PARTNERE  TÁMOGASS MINKET ADÓD 1 %-ával

Edzőképzés, Október 15. KLIK

Igazán sikeres napot tudhatunk ma magunk mögött, hiszen négy edzőjelöltünk is sikeresen vizsgázott, folytatva az év elején elkezdett munkájukat és két több mint kellemes akadálypálya vizsgát is láthattunk!
Gratulálunk, hiszen Bokodi Nóra és Fehér Lilian sikeresen teljesítette az elméleti és gyakorlati vizsga (idegen lovas oktatása) részt.
Rimai Renáta sikeresen teljesített az elméleti vizsgát, Szabó Eszter pedig szép gyakorlati vizsgával zárta a napot.

edzokepzes oktober 15 klasszikus lovaglas es idomito kozpont klik 02Óriási gratuláció Budai Veronikának, aki mindössze 8 (!) évesen kiválóan teljesítette az akadálypálya vizsgát az edzője lovával, Becsével!
Ugyancsak öröm volt nézni Váradi Anna és Lego párosának teljesítményét, mindkettőjüknek gratulálunk, hogy folytatták a korábban megkezdett munkalovas pályafutásukat és szintén egy szép akadálypálya vizsgát mutattak be.

És nagy köszönettel tartozunk két vagány tesztlovasunknak is, Vikinek és Elizának is, akik boldogan mosolyogva fejezték be az edzéseket, ezzel is edzőjelöltjeink jó munkáját bizonyították.
Természetesen a lelkes segítők nékül mindez nem valósulhatott volna meg, nekik is hálás köszönet!

Fehér Lilian edzőjelölt visszajelzése:

Nagyon örülök, hogy sikerült mindkét vizsga, mert sokat készültünk és tanultunk rá. Hátra dőlni természetesen ezután sem fogunk, mert még bőven van mit tanulni és tapasztalni, de megnyugtat, hogy jó úton járunk. Köszönjük Kappel Edit a sok jótanácsot és türelmet, amit tegnap kaptunk! Igazán komfortzónán túli élmény volt idegen pályán, idegen lovon, idegen lovast oktatni, úgy hogy közben még vizsgadrukk is van az emberen. A tesztlovasom Eliza szépen lovagolt, mindent végrehajtott, amit kértem tőle, és jól esett tőle is a dicsérő szó.

Klasszikus Lovaglás és Idomító Központ

Jövőre folytatjuk!

edzokepzes-oktober-15-klasszikus-lovaglas-es-idomito-kozpont--klik 04
edzokepzes-oktober-15-klasszikus-lovaglas-es-idomito-kozpont--klik 01
edzokepzes-oktober-15-klasszikus-lovaglas-es-idomito-kozpont--klik 02
edzokepzes-oktober-15-klasszikus-lovaglas-es-idomito-kozpont--klik 05
edzokepzes-oktober-15-klasszikus-lovaglas-es-idomito-kozpont--klik 03

A sportág
Az akadályok listája
Letölthető dokumentumok
Események versenyek
We edzők
We Facebook oldalunk

Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekrőlérdekes képekről és videókról, csatlakozz facebook oldalunkhoz is! itt