WAWE (World Association for Working Equitation) magyarországi Hivatalos PartnereMAGYARORSZÁGI HIVATALOS PARTNERE  TÁMOGASS MINKET ADÓD 1 %-ával

Edzőtábor 2021

Kicsit úgy készültem az első edzőtáborunkra, mint anno a gólyatáborba.
Minden várakozásom felülmúlta, hiszen a három nap új és új izgalmakat tartogatott számomra. Jó volt részesévé válni egy ennyire sokszínű csapatnak, akik mindenben segítenek a másiknak.

 

A hucul, itt egyáltalán nem volt kívülálló, hiszen nem egyedüliként képviseltük a kislovas csapatot.Edzőtábor - 2021 - Working Equitation Magyarország Sőt azt kell, hogy mondjam bizonyos feladatoknál talán még előnyösebb is lehet. Szívmelengető érzés egy pályán látni ennyi féle lovat és lovast!

Utolsó napra kellően magabiztosnak éreztem magunkat, nem volt bennem semmi féle stressz az akadály pálya vizsgával kapcsolatban (ami azért fontos, mert otthon hajlamos vagyok ráfeszülni bizonyos feladatokra).
Ezt a lovam is érezte, olyan természetes könnyedséggel ment végig, ami egészen felemelő volt. Igaz, hogy megspékeltük egy megijedéssel, de ezzel együtt vált teljessé. Hiszen ebből is csak tanul az ember.

Úgyhogy azt kell, mondjam, igen a Working sokrétűen formálja a ló-lovas párosokat. Mentálisan és fizikailag is új kihívások elé állít, amit aztán beleépíthetünk a mindennapokba.
Remélem, ebben az évben még több lovas megtapasztalhatja ennek a közösségnek a miliőjét.

Axy2 2021 working-equitation-hungary
Axy3 2021 working-equitation-hungary
Axy4 2021 working-equitation-hungary
Axy5 2021 working-equitation-hungary
Axy6 2021 working-equitation-hungary
Axy 2021 working-equitation-hungary

 

A sportág
Az akadályok listája
Letölthető dokumentumok
Események versenyek
We edzők
We Facebook oldalunk

Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekrőlérdekes képekről és videókról, csatlakozz facebook oldalunkhoz is! itt