WAWE (World Association for Working Equitation) magyarországi Hivatalos PartnereMAGYARORSZÁGI HIVATALOS PARTNERE  TÁMOGASS MINKET ADÓD 1 %-ával

Kell nekem ez az edzőtábor?

Nagyon vártam már az edzőtábort.
Féltem is ugyanakkor, hogy mit fog reagálni a ló a sok akadályra. A félelem mellett megvolt az adrenalin, hogy "ezaz, itt vagyunk, csináljuk! ".

Kell nekem ez az edzőtábor? - 2021 - Working Equitation MagyarországAzt gondoltam, hogy mindenre felkészültem, olyan nagy probléma úgy sem történhet, mert van segítség, felügyelet... De, amikor megláttam a pályán az ugrást akkor legszívesebben leszálltam volna és visszavittem volna a lovat a boxba.  Korábban a ló mindig kifordult az ugrás/rúd előtt ezért fel sem merült az ugrás (pedig tudtam, hogy WE-ben van...). Szerencsére ott megúsztam, mert annyira izgultam, hogy még azért is szóltak az edzők, hogy lélegezzek.

Bíztam az edzőben, aki velünk volt @Emese Marlin, tudtam, hogy bármi történik, mindent tudunk korrigálni. A végén sikerült átügetni a rúdon, ami hozott egy icipici önbizalmat ahhoz, hogy itt az ideje az ugrásnak (azóta pedig már túl is vagyunk rajta).

Készülünk a júniusi versenyre, de! Előtte egy jó kis edzőtábort is beiktatunk a terveink közé. Gyakorolni kell nincs mese! Bízom benne, hogy már nem kapok sokkot a melegítőn az ugrás látványától...

CSKata2 2021 working-equitation-hungary
CSKata3 2021 working-equitation-hungary
CSKata 2021 working-equitation-hungary

A sportág
Az akadályok listája
Letölthető dokumentumok
Események versenyek
We edzők
We Facebook oldalunk

Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekrőlérdekes képekről és videókról, csatlakozz facebook oldalunkhoz is! itt