WAWE (World Association for Working Equitation) magyarországi Hivatalos PartnereMAGYARORSZÁGI HIVATALOS PARTNERE  TÁMOGASS MINKET ADÓD 1 %-ával

Ardennel először lovas közösségben

Rólunk Ardennel tudni kell, hogy mindig egyedül voltunk edzésen. Sosem lovagoltam vele osztályban, a nagy kinti pályán is néha-néha volt még egy lovas rajtunk kívül.

Az edzőtábor előtti hetekben rengeteget küzdöttünk a bika akadállyal. Sokszor elrohant, amikor a gyűrűt felvettem a garrochával.Csulak Fruzsina - Edzőtábor - 2021 - Working Equitation Magyarország

Nagy pályán egyedül volt időm és helyem felvenni. De izgultam mi lesz, ha a táborban több ló, ember, sok akadály van, én pedig elrobogok köztük egyik kezemben egy bepánikolt lóval a másikban egy garrochaval.

Aztán ott a ponyva, amit tavaly 2 méteres körben kerültük, a közelébe sem tudtam menni. Ez annyira elvette a kedvem, hogy az utolsó pillanatban majdnem visszamondtam a jelentkezésem. Végül erőt vettem magamon és elmentünk.

És ez nagyon jó döntés volt.

Minden sikerült; még ha messze nem tökéletesen, de akkor is, mérhetetlenül büszke vagyok magunkra. Azóta ugyan elváltak útjaink Ardennel, én mégis örömmel gondolok vissza az utolsó együtt töltött edzőtáborunkra. Minden workinges edzőnek nagyon hálás vagyok a kitartó, türelmes és motiváló hozzáállásáért, biztos vagyok benne, hogy Arden is így gondolja.

CSF2 2021 working-equitation-hungary
CSF3 2021 working-equitation-hungary
CSF4 2021 working-equitation-hungary
CSF5 2021 working-equitation-hungary
CSF 2021 working-equitation-hungary

A sportág
Az akadályok listája
Letölthető dokumentumok
Események versenyek
We edzők
We Facebook oldalunk

Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekrőlérdekes képekről és videókról, csatlakozz facebook oldalunkhoz is! itt