WAWE (World Association for Working Equitation) magyarországi Hivatalos PartnereMAGYARORSZÁGI HIVATALOS PARTNERE  TÁMOGASS MINKET ADÓD 1 %-ával

Mire jó az edzőtábor?

Másodjára vettünk részt WE edzőtáborban. Mindkétszer nagyon hasznosnak éreztem, de az idei alkalomra már tudatosabban készültünk és ismert, megoldandó problémákkal érkeztünk az akadályok közé.

Erdős Réka - Edzőtábor - 2021 - Working Equitation Magyarország

Tavaly még az egyedüli cél a feladatok teljesítése volt, idén már előtérbe került a pontos, szép lovaglás. Az akadálypálya kellemesen kacskaringós vonalvezetése lehetőséget adott a hajlítások gyakorlására, emellett fájóan éreztette a jobb- és balkezes köreim méretbeli eltéréseit.

Nekem nagyon sokat segítettek az akadályok, sokszor megmutatták, hol hiányzik a kontroll, de segítettek is engem és a lovat egyaránt.

Marlin Emese türelmesen, kitartóan vezetett végig minket a pályán, dolgoztunk a gyenge pontjainkon, forogtak a fogaskerekek fejben keményen, de Ő minden feladatban segített megtalálni a sikerélményt (és a pontosabb kivitelezést).

A célom az volt idén, hogy azokon az akadályokon javítsunk, ahol tavaly még durván rezgett a léc, de végén még ennél sokkal több is belefért. A tábor végére minden akadályt teljesíteni tudtunk, a lovam várakozásaimat felülmúlva magabiztosan dolgozott, úgyhogy ennek örömére én meg szépen eltévedtem.

Az egész tábort végig nagyon élveztem, a többi edzést követni, beszélgetni a többiekkel, mind hasznos volt.

Idén már azt éreztem, hogy egy csapat vagyunk a lovammal, keresi a megoldást, bármelyik akadályra ráfordítom, úgy megy oda, hogy "Csináljuk!" és ez hihetetlenül jó érzés!

Szeretném tovább folytatni, megyünk újra, hívom a barátokat is, még, még, még…

ErdosReka2 2021 working-equitation-hungary
ErdosReka3 2021 working-equitation-hungary
ErdosReka4 2021 working-equitation-hungary
ErdosReka5 2021 working-equitation-hungary
ErdosReka6 2021 working-equitation-hungary
ErdosReka 2021 working-equitation-hungary

A sportág
Az akadályok listája
Letölthető dokumentumok
Események versenyek
We edzők
We Facebook oldalunk

Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekrőlérdekes képekről és videókról, csatlakozz facebook oldalunkhoz is! itt