WAWE (World Association for Working Equitation) magyarországi Hivatalos PartnereMAGYARORSZÁGI HIVATALOS PARTNERE  TÁMOGASS MINKET ADÓD 1 %-ával

Mezei Virág és Csili az edzőképző tanfolyamon

Az edzői tanfolyam gyakorlati vizsgájának részeként, az edzőjelölteknek az a feladat jutott, hogy számukra ismeretlen lovasnak kellett a számukra kijelölt akadályokat, szabályzatát ismertetni, a ló és lovas képzettségének, állapotának megfelelően végig vezetni a páros a kijelölt feladatokon, közben figyelve az időbeosztásra, és nem mellesleg a kommunikációra is.

 

 Mezei Virág és Csili az edzőképző tanfolyamonErre a feladatra jelentkezett Virág, aki még nem vett részt munkalovas edzésen, de nagyon tetszett neki az irányvonal és szerette volna kipróbálni magukat ilyen „éles helyzetben” is.


„Nagyon szerencsésnek érzem magam, ugyanis Csilivel ezen a februári hétvégén lehetőségem volt a Working Equtation edzőtanfolyamon tesztlovasként részt venni.

Nagyon rég éreztem magam ennyire motiváltnak lovaglás terén, de a Working Equitation akadályok és ez a szuper közösség, akivel itt találkozhattam, meghozta a kedvem az új dolgok kipróbálásához, új célok kitűzéséhez!

Akik ismernek, azok tudhatják, hogy a lovam, Csili ugyan egy temperamentumos, tűzről pattant angol telivér - akivel, évekkel ezelőtt még a galoppon versenyeztünk együtt - most mégis úgy érzem, megtaláltam azt a szakágat, amiben szívesen dolgozunk együtt!

Azt hiszem, nem voltunk a legegyszerűbb kliensek, nagyon izgultam és a lovam is a személyisége miatt sok esetben kihívás, de talán szerintem minden résztvevő sokat tapasztalt és tanult az edzéseink során és mi is kaptunk számos olyan tanácsot, amit otthoni környezetben is megkönnyítheti a közös munkánkat.

Mindenkinek szívből ajánlom ezt a szakágat, annál is inkább a magas fokú precizitás és vagányság iránt elkötelezett lovasoknak!"

Gratulálok a sikeres vizsgát tett lovasoknak! Remélem, még találkozunk!

Mezei Virag es Csili edzokepzo 1
Mezei Virag es Csili edzokepzo 2
Mezei Virag es Csili edzokepzo 3
Mezei Virag es Csili edzokepzo 4

 

A sportág
Az akadályok listája
Letölthető dokumentumok
Események versenyek
We edzők
We Facebook oldalunk

Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekrőlérdekes képekről és videókról, csatlakozz facebook oldalunkhoz is! itt