WAWE (World Association for Working Equitation) magyarországi Hivatalos PartnereMAGYARORSZÁGI HIVATALOS PARTNERE  TÁMOGASS MINKET ADÓD 1 %-ával

Lezárult a nevezés a III. Working Equitation versenyre

Teljes az indulók köre a III. Working Equitation versenyen!

A sarlóspusztai Club Hotelben megrendezésre kerülő verseny meghirdetésekor  csak remélni mertük, hogy lesznek indulók … most meg az az édes teher nyomja a vállunkat, hogy a sok nevező miatt vajon elég lesz-e a két nap a kategóriánként tervezett három versenyszám lebonyolításához ?!

Június 20-án zárult hivatalosan a nevezés és örömmel tapasztaktuk, hogy betelt a nevezési lista. Több mint 30 lovas jelezte részvételét, akik közül a legfiatalabb 5 éves a legidősebb pedig elmúlt 60. Több osztályban, több kategóriában rendezzük meg a versenyt, hogy mindenki a képzettségének, tudásának  megfelelő szinten mutathassa be tudását, felkészültségét. 

A verseny díjazása mellett számos ajándék talál majd gazdára, hála a támogatóknak, akik felajánlásaikkal teszik még emlékezetesebbé az eseményt : Havens prémium lótáp, Eszterbauer borválogatás, Várfok Dentál fogorvosi rendelő nyeregalátét és fásli szettjei, illetve a Mantaro kávé márka kávé, forró csoki és jegeskávé csomagjai kerülnek majd átadásra a helyezetteknek.

Bízunk benne, hogy a lovasok produkcióit szép számú nézősereg is látni fogja, hiszen őket is szeretettel várjuk a versenyre, ami ingyenes belépéssel lesz megtekinthető.    

A sportág
Az akadályok listája
Letölthető dokumentumok
Események versenyek
We edzők
We Facebook oldalunk

Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekrőlérdekes képekről és videókról, csatlakozz facebook oldalunkhoz is! itt