WAWE (World Association for Working Equitation) magyarországi Hivatalos PartnereMAGYARORSZÁGI HIVATALOS PARTNERE  TÁMOGASS MINKET ADÓD 1 %-ával

Verseny információk - Kiskunfélegyháza

Kedves WEHUN csapat!

Az idei 2. Working Equitation versenyünk kezdéséig alig 17 nap van hátra. Érkeznek a nevezések és sok az érdeklődő is, továbbá számos kérdés is befutott hozzánk a helyszínt és a programot illetően. Éppen ezért most további információkat osztunk meg veletek, kis térképet is csatolva a Fekete Lovastanyán tervezett verseny elrendezéséről. Ugyanakkor elérhetővé tesszük a  letölthető nevezési lapot pdf vagy word formátumban, mert páran jelezték, hogy az elektronikus változathoz nem férnek hozzá. Ne feledjétek, hogy a nevezéseket szeptember 19-én éjfélig lehet elküldeni. Ne hagyjátok ki ezt a nagyszerű lehetőséget!

2021. 09. 25-26. Working Equitation Verseny
Előzetes Program és Látogatói tájékoztató

A szeptember 25-26. között, a kiskunfélegyházi Fekete Lovastanyán megrendezésre kerülő Workign Equitation Verseny a nézők számára nyitott és ingyenes, jelen jogszabályoknak és egészségügyi intézkedéseknek megfelelően védettségi igazolvány nélkül látogatható.

  • A büfét a teljes hétvégén az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhely cég biztosítja.
  • Szállás a helyszínen nem elérhető. Előzetes egyeztetést követően sátrazni, lakókocsival parkolni lehet a területen. A kőistállóban lehetőség van a zuhanyzót használni.
  • Kutya a rendezvény területére kizárólag pórázon hozható be.
  • Versenyzőknek a pénteki nap során érdemes érkezniük, mert kizárólag ezen a napon lehetséges a díjlovas négyszögben és az akadálypályán való gyakorlás.

A gyakorlás 18 óráig lehetséges a pályákon.

Letöltések:

A nevezési lap letölthető pdf formátumban: WE Nevezési lap pdf formátumban.
illetve word formátumban: WE Nevezési lap word formátumban.

Térkép a Fekete Lovastanyán tervezett verseny elrendezéséről: Térkép pdf formátumban

 

A verseny előzetes tervezett programja:

fekete lovastanya infotabla

PÉNTEK

  • Gyakorlás 18 óráig
  • 18:30 órakor a versenyzők számára Fekete Benő elméleti előadása

SZOMBAT

  • Díjlovas programok
  • Gyermek és Stílus akadálypálya (L, M, S kategória)
  • Gyermek kategória eredményhirdetés

VASÁRNAP

  • Stílusakadálypálya (E, A kategória)
  • Gyorsasági akadálypálya (A, L, M, S kategória)
  • Ebédszünetben: Marhaterelés bemutató
  • Eredményhirdetés, díjkiosztó

Érdemes további információkért követni a hazai egyesület WEHUN Working Equitation Hungary hivatalos Facebook oldalát, ahol a szerepelnek az aktuális eseményeink és felhívásaink.
Továbbá érdemes csatlakozni a Working Equitation Hungary GROUP nyilvános csoporthoz, ahol a munkalovasok egymás közötti ajánlásai, bejegyzései, különböző tapasztalatok és beszámolók olvashatóak.

A www.wehun.hu oldalon folyamatosan frissülő tartalom és további információk találhatóak az akadályokról, az elérhető képzésekről, a versenyszabályzatunkról, illetve érdemes feliratkozni a Hírlevelünkre is, hogy ne maradjatok le az aktuális eseményekről sem!

 

A sportág
Az akadályok listája
Letölthető dokumentumok
Események versenyek
We edzők
We Facebook oldalunk

Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekrőlérdekes képekről és videókról, csatlakozz facebook oldalunkhoz is! itt