WAWE (World Association for Working Equitation) magyarországi Hivatalos PartnereMAGYARORSZÁGI HIVATALOS PARTNERE  TÁMOGASS MINKET ADÓD 1 %-ával

A Díjak

Verseny összefoglaló - Kiskunfélegyháza

2021. szeptember 25-26. Kiskunfélegyháza

Új helyszínen, nagyszerű körülmények között, gyönyörű időben és ideális feltételek mellett került megrendezésre a IV. Working Equitation Hungary verseny szeptember utolsó hétvégéjén, Kiskunfélegyházán, a Fekete Lovastanyán.

A felnőtt és gyermek versenyzők új akadályokkal találkozhattak, melyeket a hetényegyházi Kovács Kertészet gazdag virág költeményei díszítettek. A nézők, családtagok a pálya melletti lankás dombról és a lelátóról követhették végig az eseményeket, a díjlovagló szám a Fekete Lovastanya fedeles lovardájában került megrendezésre. Minden helyszín tökéletesen elő volt készítve, a szervezők profi módon felügyeltek minden lépést a pályaépítéstől kezdve a verseny lebonyolításáig.

A verseny lezárásaként marhaterelés bemutató is volt, ahol a lovastanya vezetője Fekete Benő irányításával az egyesület lovasai próbálhatták ki ezt a tulajdonképpen a nemzetközi versenyeken az egyik versenyszámnak számító feladatot. Bár ritkán adódik ilyen lehetőség a lovasok előtt, mégis sikeresen oldották meg a kiválasztott marha karámba terelését a vállalkozó lovasok, Kappel Edit, Katona Vera, Kertész Anna és Kertész Borbála, külön-külön és igai munkalovas egységet is alkotva.

A verseny utolsó momentuma most is a díjátadás volt, ahol minden lovas „teljes menetfelszerelésben”, azaz felszerszámozott lóval és lovas ruházatban vett részt. A díjak, serlegek, szalagok mellett nagyon sok ajándék is átadásra került, köszönhetően a verseny támogatóinak és a szponzoroknak.

Abban a reményben és ígérettel zártuk a hétvégét, hogy nagy valószínűséggel visszatérünk még a Fekete Lovastanyára, mert mindenki nagyon jól érezte magát.

A sportág
Az akadályok listája
Letölthető dokumentumok
Események versenyek
We edzők
We Facebook oldalunk

Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekrőlérdekes képekről és videókról, csatlakozz facebook oldalunkhoz is! itt