WAWE (World Association for Working Equitation) magyarországi Hivatalos PartnereMAGYARORSZÁGI HIVATALOS PARTNERE  TÁMOGASS MINKET ADÓD 1 %-ával

S kategória - Kertész Borbála

Év eleji tervezés

Egyesületünk megtartotta az év első közgyűlését, amelyen átbeszéltük a tavalyi év eseményeit, a működésünket és lehetőségeinkhez mérten az idei évre vonatkozó terveinket.

Ebben az évben számos újítást is tervezünk, egynapos és gyermek versenyeket, márciustól havonta biztosítunk az érdeklődők számára akadálypálya gyakorlási lehetőséget, teljesen kezdő szinttől a haladóig.

Nagy büszkeség számunkra, hogy az idei munkalovas Világbajnokságon magyar résztvevő is lesz, Kertész Borbála és Marokkó párosa.
Ezen kívül szeretnénk a nemzetközi kapcsolatokat is építeni illetve külföldi versenyeken is részt venni az egyesület tagjaival.

Valamint a tavalyi évben kiemelkedő szerepet vállaló tagjainknak is megköszöntük a munkájukat, hogy ezzel is segítenek minket a céljaink megvalósításában!

Természetesen nem maradhatott el, csapatépítő jelleggel és nem kevés ötleteléssel együtt, a nap végén a közös (késői) ebéd sem.

hirek ev eleji tervezes wehun 01
hirek ev eleji tervezes wehun 02
hirek ev eleji tervezes wehun 03
hirek ev eleji tervezes wehun 04

A sportág
Az akadályok listája
Letölthető dokumentumok
Események versenyek
We edzők
We Facebook oldalunk

Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekrőlérdekes képekről és videókról, csatlakozz facebook oldalunkhoz is! itt