WAWE (World Association for Working Equitation) magyarországi Hivatalos PartnereMAGYARORSZÁGI HIVATALOS PARTNERE  TÁMOGASS MINKET ADÓD 1 %-ával

Versenyen kívül - Kiskunfélegyházán

Én, bár versenyen kívül indultam, igyekeztem az előkészületekben és a kivitelezésben is kivenni a részem. Zéta lovam júniusban töltötte a negyedik évét, így hivatalosan a versenyszabályzat alapján még nem indulhatott.

Csulak Fruzsina - Verseny Kiskunfelegyhaza - 2021 - Working Equitation MagyarországEgy verseny igazából még távoli cél nekünk, hiszen a nyereg alatti munkát idén februárban kezdtük el vele. A rendezvényt azonban nem akartam kihagyni, és mivel tudtam, hogy a Fekete Lovas tanya több pályával rendelkezik, boxot béreltem a hétvégére. Úgy gondoltam ez egyben remek alkalom is, hogy gyakorolja a ló az utazást, az idegen környezetet és valahogy mégiscsak ott vagyunk a csapattal.

A versenyszámok között terveztem belógni a pályára. Szombaton, a nap végén kaptam is lehetőséget az akadályokon gyakorolni kicsit, majd a vasárnapi napba is besoroltak versenyen kívül indulóként. Gondoltam majd bemegyek, megmutatom Zétának a kedvenc akadályait és ennyi elég is lesz nekünk. Vasárnap reggel komótosan legeltetek majd oda lép hozzam a versenyiroda egyik szervezője, Lovas Bori a következő kérdéssel, "Egy óra múlva pályán kell lenned, ugye tudod?”

Persze nem tudtam. Nyergelés, rohanás és a bemelegítő pályán üdvözöltek a többiek azzal, hogy “ Hiányoztál a pályabejárásról”. Mondanom sem kell, hogy fogalmam sem volt róla, hogy ott kellene lennem. Halász Alexandra segített megtanulni a pályát. Horváth Kriszta ellátott néhány jó tanáccsal, majd a pálya széléről tanulmányoztam a versenyzőket. Ekkor ismét érkezik Bori, “ Hol a zakód? Anélkül nem indulhatsz!”…. Axy pedig jött és megmentett.

Így léptünk a pályára.

Persze ott már komolyra fordult a helyzet, miután végre sikerült köszönni a bírónak is; hiszen itt mégsem éghetünk le. Az esélytelenek nyugalmával, jó kedvvel, a csapat támogatásának köszönhetően életem egyik legjobb lovas élményében volt részem végül.

Mindenkinek ilyen csikót, ilyen edzőt és ilyen egyesületi csapatot kívánok az életben.

A kapott pontozó lapot be fogom kereteztetni, sosem örültem még ennyire 74,3%-nak.

CsulakF2 2021 working-equitation-hungary
CsulakF3 2021 working-equitation-hungary
CsulakF4 2021 working-equitation-hungary
CsulakF5 2021 working-equitation-hungary
CsulakF6 2021 working-equitation-hungary
CsulakF 2021 working-equitation-hungary

A sportág
Az akadályok listája
Letölthető dokumentumok
Események versenyek
We edzők
We Facebook oldalunk

Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekrőlérdekes képekről és videókról, csatlakozz facebook oldalunkhoz is! itt