WAWE (World Association for Working Equitation) magyarországi Hivatalos PartnereMAGYARORSZÁGI HIVATALOS PARTNERE  TÁMOGASS MINKET ADÓD 1 %-ával

Saját lóval, tanítványokkal együtt - Sarlóspuszta

A pályafutásom kezdetén számos díjlovas versenyen vettem részt, amit lovam sérülése miatt abba kellett hagynom. Ez idő alatt már gyűjtöttem magam köré tanítványaimat, akiknek mindig is szerettem volna versenyzési célt kitűzni, csak nem tudtam mi lenne a helyes irány számukra.

Kovács Evelin – Saját lóval, tanítványokkal együtt Sarlóspuszta - 2021 - Working Equitation MagyarországSzerencsére tagja lehetek már a kezdetektől annak a csapatnak, aki a Working Equitation sportágat meghonosította Magyarországon is! Már a legelső edzőtáborokon is részt vettem, ahol rendkívül érdekes tapasztalat volt különböző lovakkal teljesíteni az akadályokat, megismerni az legfinomabb technikai eszközöket.

Első versenyeimen még nem saját lovammal indultam, aki akkor még fiatal és a képzés elején volt.

A sportággal való ismerkedést Zoknissal (tulajonos: Ilyés Zsófi) E kategóriában kezdtük, és Üstökössel (tulajdonos: Csiszer Csilla) pedig az A és L kategóriában is megmérettettük magunkat mind hazai, mind pedig külföldi mezőnyben, ahol szép eredményekkel és helyezésekkel végeztünk.

Idén pedig már a saját képzésű lovammal, Nikkellel (Neapolitano XXVII-8) neveztem az első versenyünkre, E kategóriában, hol a fiatal mén végig példásan viselkedett és a kiegyensúlyozott teljesítményével igazi örömlovaglás volt a versenyen való részvétel.

A sportág által végre megfelelő célt találtam tanítványaimnak is, így ők is részt vehettek eddig a versenyeken és bár nagyon izgultak, mindvégig igen kiemelkedő eredménnyel szerepeltek.

Nagyon büszke vagyok rájuk, mert keményen megdolgoztak az eddig elért eredményeikért, mindvégig szem előtt tartva a lóközpontú hozzáállást!

Remélem minél több versenyre el fogunk tudni jutni tanítványaimmal is, mert ez az az irány, ahol elismerik őket, a teljesítményüket is és lovainkat is!

Saját célom pedig, hogy majd egyszer nemzetközi szinten is megmutathassuk magunkat! Innen az út csak felfelé vezet!

KovacsE2 2021 working-equitation-hungary
KovacsE3 2021 working-equitation-hungary
KovacsE4 2021 working-equitation-hungary
KovacsE5 2021 working-equitation-hungary
KovacsE 2021 working-equitation-hungary

A sportág
Az akadályok listája
Letölthető dokumentumok
Események versenyek
We edzők
We Facebook oldalunk

Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekrőlérdekes képekről és videókról, csatlakozz facebook oldalunkhoz is! itt