WAWE (World Association for Working Equitation) magyarországi Hivatalos PartnereMAGYARORSZÁGI HIVATALOS PARTNERE  TÁMOGASS MINKET ADÓD 1 %-ával

Vera a fellegekben - Kiskunfélegyházán

A Kiskunfélegyházán megrendezésre került Working Equitation rendezvényre nagy lelkesedéssel készültünk a 7 éves Verus lányunkkal.

Márvány Fatime – Vera a fellegekben Kiskunfélegyháza - 2021 - Working Equitation MagyarországMi már régebben követjük a hazai egyesület tevékenységét, már nézőként voltunk Sarlóspusztán is, ahol nagyon megfogott a jó hangulat, az egymásnak szurkolás. Láttunk már közelről más versenysorozatokat, így volt bőven viszonyítási alapunk...

A rendezvényre Kappel Edit biztatására jöttünk, akit csikókiképzés kapcsán ismertünk meg. Ő mondta, hogy hozzuk el Verust, mert ott a helye. Halász Alexandra készítette fel a kislányunkat és természetesen megengedte, hogy Becse nevű, hucul fajtájú lovával részt vehessünk ezen a színvonalas rendezvényen.

A helyszínt nem ismertük, de Kiskunfélegyházán több remek hangulatú lovas rendezvényen vettünk már részt, így bizakodva vágtunk neki a napnak és most sem csalódtunk. A helyszín csodaszép, a pályák kitűnő minőségűek, a lovak elhelyezése remek volt, a parkolás remekül, egyértelműen volt kitáblázva és jól megközelíthető volt.

A pálya nagyon jó talajú volt, az akadályok jó távolságban helyezkedtek el és könnyen megjegyezhető volt a sorrend is. Verus még izgult a pályabejáráskor, de nyeregben ülve már kisimult a lelke és nagyon koncentrált az előtte lévő feladatra.

A célunk az volt, hogy összességében egy jó hangulatú nap végén, egy mosolygós kislánnyal a hátsó ülésen induljunk haza. Ez maradéktalanuk összejött!
Sőt! A 14 éves fiunk, Levi a nap végén kijelentette, hogy annyira tetszett neki ez a rendezvény, hogy 4 év szünet után visszaül lóra... A 4 éves fiunk, Barnus pedig a melegítőpályán kikönyörgött pár kört Becsén.
Szóval alakul az utánpótlás is!

Fekete Benő és a lányok marhaterelő bemutatója nagyon magával ragadó volt, informatív és látványos, nagyon tetszett az összhang a lovak és a lovasok között.

Köszönjük, hogy részt vehettünk ezen a színvonalas rendezvényen!

Fatime2 2021 working-equitation-hungary
Fatime3 2021 working-equitation-hungary
Fatime4 2021 working-equitation-hungary
Fatime 2021 working-equitation-hungary

A sportág
Az akadályok listája
Letölthető dokumentumok
Események versenyek
We edzők
We Facebook oldalunk

Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekrőlérdekes képekről és videókról, csatlakozz facebook oldalunkhoz is! itt