WAWE (World Association for Working Equitation) magyarországi Hivatalos PartnereMAGYARORSZÁGI HIVATALOS PARTNERE  TÁMOGASS MINKET ADÓD 1 %-ával

Gyermekversenyen voltunk

A 2022. május 29-én megrendezett gyermek-lovas rendezvényen a tervezett létszámunk duplájával indultunk, mivel az utolsó pillanatban az edzőnkkel, Halász Alexandrával kitaláltuk, hogy a második kategóriában induló Verus mellett, már Barnus is induljon el az első kategóriában.

 Gyermekversenyen voltunkA helyszín ismert volt, már tavaly is jártunk ott edző napon, akkor Kovács Evelin jóvoltából Verus gyakorolhatott a pályán. Tudtuk, hogy egy jól felszerelt, árnyékos lovardában, jó társaságban fogunk egy kellemes napot eltölteni. Ez így is lett!

Becsét már előző délután a helyszínre vittük, így reggel, amikor megérkeztünk, bőven volt időnk arra, hogy a gyerekek aklimatizálódjanak. Barnus lovagolt először és nagy önuralomról tanúbizonyságot téve, nagyon komolyan (nem beszélgetve és vihogva) teljesítette a pályát, bár a kancsó feladatnál majdnem bajba került, mivel egészen egyszerűen nem ért le odáig a kezével, hogy elérje a kancsó fülét, de a hajlékonyságának köszönhetően végül megoldotta a feladatot. Később a bikánál elvétette a gyűrűt, így azt nem sikerült felvenni, de a jókedvét ez sem vette el.

Verus nagyon izgult a lovaglása előtt, hiszen ő már a magasabb kategóriában indult, ahol már önállóan kell lovagolni, ennek köszönhetően a karámból úgy jött ki, hogy nem állt az asztalnál párhuzamosan, így csak többszöri korrigálással érte el a kancsót. A kapunál a kijövetelkor majdnem belefarolt az oszlopba, de többször javítva végül teljesítette ezt az akadályt és a pályáról kiügetve már hatalmas vigyorral az arcán fogadta a tapsot. Nagyon megdicsértük, hogy kitartó, megoldotta a felmerülő problémákat és nem mérgelte fel magát.

Összességében egy remek napot töltöttünk együtt egy remek társaságba, kiváló helyszínen.
Szeretném kiemelni, hogy a szervezés tökéletes volt. Minden információ már a verseny előtt rendelkezésre állt. A versenyszámok gördülékenyen, minden gond nélkül követték egymást. Az előre helyett időpontok megfeleltek a valóságnak, sőt még hamarabb is voltak a startok, ami természetesen időben jelezve lett az edzők és a lovasok felé.

Köszönjük a lehetőséget! Köszönjük a felkészítést Axy és a türelmet Becsének!

Beharangozó

Galéria

Gyermekversenyen voltunk 01A6899
Gyermekversenyen voltunk 01A699201
Gyermekversenyen voltunk 01A706101
Gyermekversenyen voltunk 01A707201
Gyermekversenyen voltunk 01A761701
Gyermekversenyen voltunk 01A762701
Gyermekversenyen voltunk 01A765001
Gyermekversenyen voltunk 01A8601
Gyermekversenyen voltunk 01A860201
Gyermekversenyen voltunk 01A866301

A sportág
Az akadályok listája
Letölthető dokumentumok
Események versenyek
We edzők
We Facebook oldalunk

Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekrőlérdekes képekről és videókról, csatlakozz facebook oldalunkhoz is! itt