WAWE (World Association for Working Equitation) magyarországi Hivatalos PartnereMAGYARORSZÁGI HIVATALOS PARTNERE  TÁMOGASS MINKET ADÓD 1 %-ával

Dámával harmóniában

Dámával 4 éve dolgozunk együtt, ebből az elmúlt 1,5 évben kaptunk edzői segítséget. Sajnos akadályok hiányában sok hátrányból indulunk, de szerencsére Dámának ez nem jelent problémát, tűzön-vízen” képes átmenni kellő figyelemmel és fegyelemmel.

Hanol Zsuzsa – Dámával Edzőtáborban - 2021 - Working Equitation Magyarország Az akadályok lovaglása során meglepően könnyűnek és egyszerűnek éreztem a hátralépés szlalomot. Nehézkes volt korábban számomra ennyi mindenre egyszerre figyelni és helyesen kivitelezni (hajlítások, állítás, hátralépés, támaszkodás, testsúlyterhelés és még az a pohár is) számomra ez egy nagyon kellemes csalódás volt, hogy ennyit sikerült fejlődnünk a korábbiakhoz képest. Az akadály sikerének megkoronázásaként még egy csipetnyi zöld növényzetet is sikerült Dámának örömében lecsípni.

Természetesen akadt problémánk olyan akadállyal, amire nem számoltam, hogy gondot fog okozni, de hála ennek a hétvégének tudjuk, hogy mire kell több hangsúlyt fektetni.

Legnagyobb kihívás még a mai napig az átmenetek tiszta lovaglása, amihez sok jó tanácsot kaptunk az edzőktől, ezúton is köszönjük ismét!

Természetesen ott leszünk a következő versenyen, ez nem is kérdés már alig várjuk!

Fotógaléria

Damaval harmoniaban Hanol Zsuzsi edzotabor 01
Damaval harmoniaban Hanol Zsuzsi edzotabor 02
Damaval harmoniaban Hanol Zsuzsi edzotabor 03

A sportág
Az akadályok listája
Letölthető dokumentumok
Események versenyek
We edzők
We Facebook oldalunk

Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekrőlérdekes képekről és videókról, csatlakozz facebook oldalunkhoz is! itt