WAWE (World Association for Working Equitation) magyarországi Hivatalos PartnereMAGYARORSZÁGI HIVATALOS PARTNERE  TÁMOGASS MINKET ADÓD 1 %-ával

Csillag és Cibere sikere

Az idei első WE edzőtáborunkon a két lovammal is részt vettem.Csillaggal már ez volt a harmadik akadálypálya gyakorlásunk összességében, Ciberével pedig az első időpont.

Szaniszló Bogi – Csillag és Cibere sikere Edzőtáborok - 2021 - Working Equitation MagyarországCsillag ex-kocsiló létére végtelenül nyugodt, viszont rendkívül merev és ezért nehezére esik a vállak és a hátsó lábak elmozdítása. Ennek ellenére az idei edzőtáborban elkezdtük Kovács Evelin és Horváth Kriszta segítségével a rúd felett oldalazást, a hátra szlalomot és még az ugrást is. Nagyon boldog voltam, hogy minden akadályt sikerült teljesíteni, hiszen ezeket még sosem gyakoroltuk.

Ez volt az első alkalom és edzőtábor, ahová az új lovamat, Ciberét is elvittem. Ő temperamentumosabb és ijedősebb személyiség, így kíváncsian vártam a reakcióit és a vele való munkát idegen környezetben. Az első edzés Marlin Emesével volt, ahol arra törekedtünk, hogy nyugodtak maradjunk mindketten és így az akadályokkal való ismerkedésé volt a főszerep. Emese nagyon türelmes volt velünk, így Ciberével minden akadályt kiegyensúlyozottan sikerült teljesíteni a bika, a kapu és az ugratás kivételével, azokat másnapra hagytuk. Másnap Krisztával edzettünk, az előző nap tanultakon finomítottuk és a 3 kimaradt akadályt is teljesítettük.

Csak pozitív élményekkel és új motivációkkal tértem haza, mindkét ló nagyon sokat fejlődött.

Ciberével készülünk a következő edzőtáborra, majd pedig a szeptember végi versenyre is!

SzaniszloB2 2021 working-equitation-hungary
SzaniszloB3 2021 working-equitation-hungary
SzaniszloB4 2021 working-equitation-hungary
SzaniszloB5 2021 working-equitation-hungary
SzaniszloB 2021 working-equitation-hungary

A sportág
Az akadályok listája
Letölthető dokumentumok
Események versenyek
We edzők
We Facebook oldalunk

Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekrőlérdekes képekről és videókról, csatlakozz facebook oldalunkhoz is! itt